-
Як вчився готувати піцу воротар київського "Динамо" Георгій Бущан?
Не футболом єдиним живуть талановиті футболісти команди "Динамо". До нас в гості приходив улюблений воротар київського клубу і пробував свої сили в приготування своєї авторської піци.
Разом з нашим кухарем-піццайлло Сергієм Морозом він з особливим ентузіазмом опановував тонкощі створення піци.
В якості начинки він, як і годиться справжньому одеситу, вибрав морепродукти - креветки і кальмари, соус замінив вершками, і все це приправив доброю долею італійського сиру. Вийшло смачно і корисно.
А чи готує Георгій піцу вдома - читайте в статті на офіційному сайті київського "Динамо" http://www.fcdynamo.kiev.ua/ru/allnews/news/georgiy_buschan_vmiyu_gotuvati_nebagato_strav_koronniy_nomer_omlet/. -
Футбольна кулінарна битва в Pizza di Casa
Слідом за нападником основної команди "Динамо" Жуніором Мораесом спробувати свої сили в приготуванні піци і капітан "Динамо" юніорської збірної U-19 Владислав Дубінчак.
Владислав Дубінчак прийшов до нас в гості не один, а разом з керівником фан-клубу "Динамо" Сергієм Михайленко. Хлопці підійшли з таким ентузіазмом до приготування піци, що вийшов не просто майстер-клас, а справжня кулінарна битва. А рефері цієї битви став наш кухар-універсал Сергій Мороз, під керівництвом якого і проходив майстер-клас.
- Іноді я готую сам, але не часто, можу зробити яєчню або гарячі бутерброди в мікрохвильовці, - зізнався Влад, впевнено розгортаючи тісто.
- А найбільше люблю м'ясо: відбивні, стейки. Найкраще вони доповнюються смаженою картоплею. У дитинстві допомагав мамі ліпити пельмені і вареники, тому з качалкою вправлятися вмію. Намагаюся стежити за харчуванням не тільки, коли перебуваю на базі, але і вдома, - зізнався Владислав.- Готувати піцу виявилося дуже легко, - здивувався наш захисник. - Мені дуже сподобався новий досвід, думаю, вдома тепер теж буду її готувати. Але все ж головною на кухні в майбутньому буде дружина, думаю, це не для мене (посміхається). Однак дівчата у мене поки що немає.
Більше фото в статті на офіційному сайті київського "Динамо".
-
"Гості розповідають" - інтерв'ю з Дашею Чистяковою
Час на смачну їжу - це як час на себе, його ніколи не має, але просто необхідно знайти!
Як і де його знаходять наші друзі - в улюбленій рубриці "Гості розповідають".
До нас у гості заходила чудова Даша Чистякова і поділилася своїми маленькими секретами.УЛЮБЛЕНА СТРАВА
Важко назвати щось конкретне, але серед фаворитів: паста, випічка, каші - організму чомусь увесь час хочеться вуглеводів.
Серед страв, що колись прям вразили та запам'яталися - яблучний тарт з солоним карамельним морозивом, канапки з оселедцем та томатно-вершковий суп. Найдивовижніше для мене, коли комусь вдається такі прості речі зробити настільки смачними.ДРУЗІ, РОБОТА, РЕСТОРАНИ
Як правило, в голові виникає ідея не просто поїсти, а з'їсти щось конкретне - наприклад, терміново потрібна піца, еклерчик, риба або смажена картопля посеред ночі. Виходячи з цього, вже вирішую, куди йти. Классно, що поруч із домом є купа ресторанчиків та кафе. Якщо їм сама, йду кудись у перевірене місце, де точно смачно та просто. Якщо зустрічаємося з друзями, то, як правило, обираємо щось нове, де ще не встигли побувати. Багато чудових місць відкриваю для себе завдяки роботі.
ПРИЄМНІ ТРАДИЦІЇ
Справжніх "ритуалів", на жаль, поки що немає - я рідко сама щось готую, їм в різний час та різні страви. Хіба що, є традиція принаймні раз в місяць збиратися у друзів на дачі за містом, довго гуляти, а потім усім разом готувати смачну вечерю. Зараз, коли почала ходити до залу, лише намагаюся поступово привчити себе слідкувати за своїм харчуванням, калоріями, балансом білків, жирів, вуглеводів, вітамінами - для мене це взагалі космічно непросто. Одна з мрій, яка, думаю, точно збудеться - навчитися классно готувати хоча б декілька страв та радувати близьких чимось смачненьким. -
"Гості розповідають" - зустрічайте новий формат інтерв'ю у Pizza di Casa
Нам пощастило з друзями - вони цікаві, відомі та мають свій особливий погляд на життя...та, звісно ж, на їжу.
Першою нашою гостей стала діджитал-маркетолог каналу Савік Шустер 3s tv Міла Язвінська. На відкритій террасі за піцею Діабла, кавою та сангрією говорили про сніданки, італійську кухню та темп життя.
ІДЕАЛЬНИЙ СНІДАНОК
Котра година? Четверта? О'кей, сьогодні ідеальний сніданок о четвертій - що це у нас? - єєє, і це піца! Не подумай, я не щойно прокинулась, просто запрацювалась і якось взагалі забула... Коротше кажучи, сніданок - це те, що тут і зараз. А час і склад - це умовностіІТАЛІЙСЬКА КУХНЯ
Вино може бути улюбленою стравою? Ні?! Ну, тоді хай це буде ...еее... сир! Тааак, маскарпоне, пармеджано...РОДИННІ РЕЦЕПТИ
У моїй родині кожен другий - професійний кухар. Але в цій нумерації я номер один, тому сімейний рецепт, який успадкувала я, наступний: "Благаю, відійди від продуктів". Тому все що я вмію робити на кухні - веселити кухаря розмовами.ТЕМП ЖИТТЯ
Коли є трохи часу, то їжа - у ресторанах, в магазинах - одяг. А зазвичай доставка та Інтернет-шопінг. Це сучасне життя, клік-клік.Слідкуйте за наступними інтерв'ю у наших соціальних мережах:
FB - www.facebook.com/pizzadicasakyiv
Instagram - @pizza_di_casa
Vk - http://vk.com/public84233887 -
Гості розповідають: продюсер ТВ-шоу "Їжа, я люблю тебе"
Чарівна Анна Давіденко забігала до нас за шматочком вечірньої італійської піци. Ми зловили її на кілька питань про їжу і, як виявилося, дуже вчасно, Аня наступного ранку полетіла до Америки. Проте встигла розповісти нам про улюблену їжу, місцеві кухні та зйомки програм "Орел і Решка" та "Їжа, я люблю тебе".
ПРО ПЛАНИ
Через кілька днів знов лечу на проект. І знову тревел. Називається "Їжа, я тебе люблю!" І, мені здається, що це найсмачніше шоу в світі, яке тільки існує. Цього разу - це Штати. І для мене це мега челендж - нова команда, нове шоу, півтора місяці в Штатах - хочеться довести собі, світу, що все можливо.НАЙУЛЮБЛЕНІША СТРАВА
Всі зазвичай сміються, коли я називаю, та це правда. У мене улюблена страва - макарони з сосискою. Найкраща подруга часто жартує - навіщо тобі ходити в ресторани, якщо ти можеш їсти у мене вдома?Розгорнуте інтерв'ю читайте на нашій сторінці FB - www.facebook.com/pizzadicasakyiv
-
Футболіст "Динамо" Жуніор Мораес з сім'єю в гостях Pizza di Casa
Щастя – це коли до тебе в гості приходить Жуніор Мораес зі своєю сім'єю та готує піцу разом із шеф-кухарем Максимом! Відомий футболіст завітав до Pizza di Casa на Пушкінській, 24, де з легкістю та цікавістю пізнавав ремесло піццайоли, уважно слухав та слідував порадам нашого Максима. А потім разом з дружиною та сином із задоволенням смакував власноруч приготовленою піцею!
Трохи більше світлин знайдете на нашій сторінці FB:
https://www.facebook.com/pizzadicasakyiv/
10% знижки на все меню кухні Pizza di Casa за умови, що замовлення ви забираєте самостійно!
Акція діє на всі види піци, основні страви, гарніри, салати, супи, холодні та гарячі закуски, десерти та сніданки.
Пікнік на вулиці, обід у парку, вечеря вдома за переглядом улюбленого фільму – більше ніяких мук вибору, тільки найсмачніші італійські страви!
Забрати страви зі знижкою можно в нашій піцерії, попередньо замовив їх на сайті чи за номером телефону:
бульв. Верховної Ради, 17
063 727 12 22
http://pizzadicasa.com.ua/ru/delivery/menu
- 1
- 2